Steikide valmistamise saladused Napoleon Prestige grillil koos Beef Guru'ga
Otsite ikka veel täiusliku, mahlase ja maitsva veiselihapraadi retsepti?
Kas te teate, mis on teisiti T-Bone, Tomahawk ja Ribeye?
Rare, Medium, Well Done - mis see on?
Ära otsi vastuseid - me paljastame need kohe!
16. oktoobril kell 18.00, GRILIAI.LT ja YOUTH GURU kutsub teid degusteerimis- ja õppeseminarile, mille käigus:
- Me valmistame ja loomulikult maitseme veiseliha erinevaid osi: Ribeye, T-Bone, Tomahawk ja Inner Tenderloin.
- Saame teada igaühe omadusi ja maitseid.
- Saame teada, mis on eriline gaasigrillide sizzle zone külgpõleti puhul.
- Viimane tehnoloogia veiseliha laagerdamiseks Himaalaja soolakambris professionaalilt.
- Valmistame ja degusteerime liharoogade jaoks jäljendamatut paprikakastet.
Ürituse käigus on teil võimalus näha ka uusimaid grillimisseadmeid ja -vahendeid, õppida grillimise saladusi ja nippe.
Iga osaleja saab ürituse ajal ühekordselt 10% soodustust grillidest ja 15% soodustust tarvikutest.
Ootame teid huviga!